blog

Ringkasan Nik Mohd Zufadhli Nik Hassan

Nik Mohd Zufadhli bertugas sepenuh masa di Caliphs Peak Potentials / Kalam Khalifah Sdn Bhd sebagai HRDF Certified Trainer. Saya telah bertugas didalam bidang pendidikan sejak tahun 2006 lagi dan kini saya berazam untuk berkongsi seberapa banyak ilmu yang saya perolehi sepanjang karier saya dalam bidang ini didalam seminar-seminar yang saya anjurkan.

 

Seminar terbaru saya iaitu Seminar Sayalah Khalifah diilhamkan dari buku The Leader in Me karangan Stephen R.Covey. Melalui seminar ini, saya akan melatih guru-guru sekolah dan tadika untuk upgrade sekolah mereka menjadi sekolah berkepimpinan.

Sekolah berkepimpinan yang diilhamkan dari buku The Leader in Me telah terbukti berjaya mengubah sistem pendidikan diseluruh dunia dan saya ingin pastikan sistem pendidikan negara kita juga tidak ketinggalan.

Saya telah memperoleh sijil sebagai Certified Trainer daripada HRDF dan mentor saya iaitu Dr Azizan Osman melalui seminar ekslusif beliau iaitu Train The Trainer. Dengan training yang saya perolehi hari ini, saya kan bantu sebanyak mana rakyat Malaysia untuk memberi mereka inspirasi untuk mengubah Ummah menjadi lebih baik. Amin insyaAllah..

Zul Training Certification

Selain dari seminar berkaitan dengan pendidikan, saya juga menganjurkan seminar-seminar berkaitan dengan perniagaan dan motivasi..

Berhubung dengan saya:

linkedin facebooktwitteryoutubeg+rss

Share Post Ini:

Comments are closed.