Kuasa Vision Board dan Deklarasi

deklarasi

Adakah anda pelajar Dr Azizan Osman @ DAO?

Adakah anda pelajar T. Harv Eker?

Jika Ya, anda perlu baca post ini sampai habis!

Di sepanjang seminar-seminar guru hebat ini, kita sentiasa diminta membaca dan menghayati deklarasi-deklarasi yang sudah disediakan oleh mereka. Namun apabila tamat sahaja menghadiri seminar-seminar ini, 90% dari kehidupan peserta-peserta seminar ini tidak akan berubah. Maklumat ini di perkatakan sendiri oleh DAO.

Kenapa ye? Apa kaitan dengan deklarasi?

Ini kerana mereka tidak mengaplikasikan dan melakukan setiap perkara yang mereka pelajari dari seminar-seminar ini secara konsisten didalam hidup mereka termasuklah deklarasi.  Membaca deklarasi amat penting bagi memastikan kehidupan anda benar-benar berubah. Jika kita lihat setiap pelajar-pelajar yang berjaya melalui seminar-seminar guru yang hebat ini, semuanya melakukan apa yang disuruh oleh guru–guru ini setiap masa sebelum dan selepas berjaya.

Semasa didalam seminar, anda disuruh untuk membaca deklarasi dengan bersungguh-sungguh disepanjang program itu berlangsung. Dengan melakukan deklarasi secara bersungguh-sungguh, anda dapati semangat kita berkobar-kobar disepanjang seminar itu. Betul tak? Semua orang begitu…

Namun, apabila dah tamat seminar, kenapa anda berhenti melakukan proses programming minda ini ye?

Ini kerana semangat anda dah kembali longgar dan merudum. Oleh itu, jangan persalahkan mentor anda ini jika kehidupan anda tidak berubah! Anda yang tak konsisten untuk berubah! Memang pedas kata-kata ini tapi ia adalah kebenaran….

Untuk memastikan semangat dan proses programming minda sentiasa konsisten kekal didalam diri anda, anda kena terus melakukan deklarasi-deklarasi ini setiap hari.

Namun, memang susah untuk mancari masa untuk melakukan deklarasi dengan konsisten setiap hari bukan?

Melalui teknologi terkini, saya telah menemui jalan untuk memastikan proses programming ini berlaku secara konsisten kepada anda… Melalui apa? Melalui deklarasi video dan audio.

Keberkesanan deklarasi video ini diperakui sendiri oleh DAO didalam seminar RKMJ. Oleh itu melalui deklarasi video ini, anda tidak perlu lagi mencari masa dan tempat sesuai untuk melakukan deklarasi lagi. Anda hanya perlu pasang video ini dan lihat selama beberapa minit. Kemudian, proses programming ini sudah selesai untuk diri anda pada hari itu. Senang bukan!

Jom kita lihat sample deklarasi video yang saya sudah sediakan untuk anda:

Hebat bukan deklarasi video ini! Video yang saya hasilkan ini bukan sahaja memiliki kualiti gambar yang berkualiti sahaja. Malah, lagu yang saya gunakan didalam video ini adalah lagu gelombang Alpha yang dapat membantu proses programming yang lebih berkesan untuk diri anda!

Oleh itu, video deklarasi yang saya telah sediakan untuk anda ini sudah tentu akan memberi impak yang maksimum kedalam hidup anda!

Jom dapatkan video deklarasi ini untuk mengubah hidup anda hari ini juga!

Caj yang dikenakan kepada anda ialah hanya RM 10 untuk satu video deklarasi

Sila ikuti 3 langkah di bawah untuk meneruskan tempahan secara bank in atau internet transfer daripada bank anda.

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM10 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 153010252957 Nik Mohd Zufadhli
CIMB 03010004277208 Nik Mohd Zufadhli

Masukkan alamat email nikmerchant@yahoo.com untuk rujukan bagi perbankan online.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

Langkah 2: SMS/WhatsApp Bukti Pembayaran Anda (PENTING)

Pastikan anda hantar info di bawah melalui SMS atau Whatsapp ke 013 9311396.

Nama Anda:
Alamat Email:
Nombor Telefon:
Bukti Pembayaran:

Sekiranya anda mempunyai WhatsApp, hantarkan bukti pembayaran dalam bentuk imej.

Nombor 013 9311396 di atas adalah untuk tujuan semakan sahaja dan bukan untuk panggilan telefon. Jadi, pastikan anda hantar SMS atau WhatsApp sahaja.

Kenapa Langkah 2 ini PENTING? Ini bagi memudahkan pihak saya membuat “semakan pertama” sekiranya ada masalah dengan borang pesanan di bawah.

Langkah 3: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Selepas anda hantar SMS/Whatsapp ke 013 9311396, sila isi borang pesanan di bawah.

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Untuk makluman anda, video yang ditempah akan dihantar melalui email. Oleh itu setelah pembelian selesai, saya akan menghantar link download kepada anda. Oleh itu, periksa email anda untuk memuat turun video deklarasi anda.

Lengkapkan borang dibawah dan klik Hantar

   

  Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

   Maklumat Penghantaran Video Deklarasi

  • Maklumat Pembayaran

   

  Pengesahan

  Semoga hidup anda berubah dengan video deklarasi hebat ini!

  Share Post Ini: