Juara SEO Lokal dapat membantu anda menguasai pasaran lokal anda

Adakah anda termasuk didalam golongan 85% pengguna Internet yang membuat pembelian secara online sejak 6 bulan yang lepas? Ini merupakan sebab utama kenapa setiap perniagaan perlu mengambil peluang yang telah tersedia ini terutama ketika suasana ekonommi yang tidak stabil dan sangat mencabar ini. Anda perlu pergi di tempat dimana orang sanggup berbelanja dan duit dibelanjakan.

Kebanyakkan pelanggan akan memilih untuk membuat pembelian melalui syarikat di tempat mereka @ di lokasi mereka. Ini kerana mereka lebih selesa untuk membuat pembelian dan pada masa yang sama membantu perkembangan ekonomi di tempat mereka.

Namun, mereka anda menggunakan Internet terlebih dahulu untuk mencari perniagaan di kawasan lokaliti mereka untuk membuat pembelian. Malah, hampir 95% daripada pembeli diluar sana akan membuat carian di Internet dahulu sebelum mereka membuat keputusan untuk membeli.

Dengan tidak mengendahkan Google+ Local, anda menyusahkan bakal pelanggan di kawasan anda untuk mencari lokasi perniagaan anda. Malah, anda telah kehilangan peluang untuk meningkatkan jumlah pengunjung premis perniagaan anda dan pada masa yang sama, meningkatkan jualan perniagaan anda.

Apakah yang ada pada Juara SEO Lokal?

Saya telah menyediakan sebuah kursus secara online iaitu Juara SEO Lokal untuk membantu usahawan seperti anda untuk menguasai pasaran lokal di tempat anda.

Lihatlah sendiri bagaimana kursus hebat ini boleh membantu meningkatkan jualan perniagaan anda disini.

Juara SEO Lokal sememangnya telah banyak dijual dan dengan memiliki testimoni pelanggan yang ramai, oleh itu saya semestinya akan menaikkan harga pada bila-bila masa lagi.

Berapakah harganya? Lihatlah sendiri pakej Juara SEO Lokal dengan harga promosi ini yang sememangnya amat murah. Lihatlah sendiri:

Juara SEO Lokal

Saya sememangnya mengesyorkan agar anda mendapatkan salinan kursus ini bagi memastikan anda berpeluang untuk menguasai ranking tertinggi Google sebelum orang lain mengatasi anda!

Juara SEO Lokal

Rujukan:

1. http://www.powerreviews.com/resources/social-commerce-stats

2. http://www.digitalbuzzblog.com/2011-mobile-statistics-stats-facts-marketing-infographic/

3. http://ugonet.us/2011/03/google-places-statistics-are-staggering-making-local-search-optimization-more-relevant-than-ever/

Lihatlah sendiri bagaimana Juara SEO Lokal dapat membantu anda!

Share Post Ini: