roflbot(1)

Adakah anda sedar kepentingan deklarasi?

Semasa saya menghadiri seminar T.Harv Eker pada tahun 2006, saya dah ditanamkan dengan deklarasi-deklarasi yang ditanam didalam minda disepanjang seminar beliau. Namun apabila balik dari seminar beliau, saya memang bersemangat untuk melakukan setiap yang beliau ajarkan termasuklan dengan melakukan deklarasi.

Namun apabila bulan berganti bulan, semangat kembali merudum. Segala langkah-langkah kejayaan yang dipasakkan di sepanjang seminar, ditinggalkan satu persatu termasuklah membaca deklarasi setiap hari. Bertahun-bertahun berlalu, kehidupan saya tidak berubah. Saya tertanya-tanya. Apa yang menyebabkan kehdupan saya masih tidak berubah…..

Dipertemukan kembali dengan deklarasi di seminar Dr Azizan Osman

Kemudian, saya saya diberitahu bahawa bekas murid T.Harv Eker iaitu Dr Azizan Osman juga mengadakan seminar tentang Kekayaan dan Kejayaan. Oleh itu, pada tahun 2013, saya telah menghadiri AMP dan IMKK Dr Azizan Osman. Didalam seminar IMKK DAO, beliau juga amat mengesyorkan agar pesertanya mengamalkan deklarasi disepanjang program dan apabila tamat program nanti.

Sekali lagi, semangat saya kembali meningkat. Setelah ditekankan oleh DAO bahawa rahsia kejayaan adalah melakukan apa yang diajar bukan sahaja disepanjang seminar tetapi apabila tamat dari seminar nanti. Oleh itu, saya telah nekad. Saya akan cuba untuk melakukan deklarasi, vusualisation dan VAKS setiap hari.

Namun seperti biasa dengan kesibukan harian, saya dah mula susah untuk mencari masa untuk melakukan deklarasi. Tapi saya tak mengaku kalah. Saya cuba untuk mencari apakah cara yang palin mudah dan singkat untuk melakukan proses programming dengan deklarasi ni.

Apabila saya join RKMJ pada tahun 2014, saya telah diberitahu tentang kehebatan video untuk memprogramkan minda. Apabila tamat dari semianr RKMJ, saya telah mencari apakah tool untuk menghasilkan video deklarasi untuk diri saya.

Pada tahun 2015, barulah saya menenui tool yang saya perlukan. Oleh itu, saya telah menghasilkan video deklarasi yang saya idam-idamkan untuk meneruskan proses programming minda saya.

Inilah contoh video deklarasi yang saya hasilkan:

Namun, saya masih ingat kata-kata DAO. berdosa kalau tak share apa yang kita ada. Oleh itu, saya ingin berkongsi apa yang telah saya hasilkan ini kepada kesemua peserta Dr Azizan Osman dan T.Harv Eker. Jika anda berminat untuk memiliki video deklarasi ini, layarilah link page dibawah ini:

Dapatkan Video Deklarasi Disini

Video yang saya hasilkan ini bukan sahaja berkualiti dari sudut gambarnya sahaja. Namun, saya telah memasukkan musik dengan gelombang Alpha untuk membantu proses programming dengan lebih berkesan lagi. Didalam IMKK, kita memang didedahkan dengan keberkesanan musik gelombang Alpha ini dan DAO sendiri memberikan CD Alpha percuma kepada kita.

Oleh itu keberkesanan musik gelombang Alpha tidak boleh dipertikaikan lagi. Oleh itu dengan kombinasi deklarasi, video dan musik gelombang Aplha ini, video deklarasi Kaya dan Berjaya ini sememangnya dapat membantu anda memprogramkan deklasi didalam minda anda dengan lebih mudah, dimana jua dan pada bila-bila masa.

Oleh itu, dapatkan video deklarasi Kaya dan Berjaya sekarang!

Share Post Ini: