Laman Web Untuk Dijual: www.MedicalCardTakaful.com

Niche: Insurance/Takaful

Jika anda sudah menjadi ejen Takaful sekian lama @ masih baru, anda sememangnya ingin mengembangkan perniagaan anda itu dengan lebih jauh lagi. Melalui sebuah laman web, perniagaan Takaful anda dijamin dapat memberikan pulangan yang besar untuk anda.

Kenapakah saya ingin menjual laman web ini? Saya sememangnya lama didalam perniagaan Internet ni sejak tahun 2006 lagi. Saya juga mempunyai beberapa jenis perniagaan Internet lain yang saya sedang usahakan. Malah, laman web ini sudah beroperasi sejak tahun 2010 lagi… Sebab itulah ranking laman web ini sangat tinggi didalam enjin carian seperti Google.

Saya ingin menjual laman web ini kerana saya ingin menumpukan sepenuh masa saya kepada kursus perniagaan Internet yang saya anjurkan.  Saya tidak mempunyai masa lagi untuk menerima appointment dan membuat quotation kepada pelanggan Takaful saya lagi. Oleh itu, saya ingin memberi peluang kepada ejen Takaful lain untuk mendapat manafaat dari laman web saya ini dan mendapat keuntungan darinya.

Untuk makluman anda, laman web ini mendapat 5-9 pelanggan yang mengambil pelbagai jenis polisi Takaful dari saya. Ini kerana laman web ini mempunyai ranking yang tinggi ddidalam pelbagai jenis keyword @ kata kunci. Antara keyword yang berada ranging tertinggi adalah:

 1. medical card takaful
 2. great eastern takaful
 3. perlindungan takaful
 4. great eastern takaful medical card
 5. takaful vs insurance
 6. simpanan haji
 7. pelaburan terbaik
 8. insurance berkelompok
 9. perunding takaful
 10. wakaf tunai
 11. derma anak yatim
 12. takaful untuk anak
 13. dan banyak lagi… cubalah cari sendiri… Laman web ini mengatasi kesemua pesaing-pesaing

Oleh itu, tidak dapt dipertikaikan lagi potensi laman web ini untuk membina perniagaan Takaful anda.

Jadi, berapakah jumlah pelaburan yang perlu anda buat untuk memiliki laman web ini?

Pada mulanya saya ingin meletakkan harga RM 25,000 untuk laman web ini.Adakah anda terasa harga ini mahal? Maka anda tidak layak untuk melihat potensi laman web ini dan mengembangkan perniagaan anda.

Harga RM 25,000 itu sudah dikira berbaloi dengan jumlah pendapatan yang anda bakal terima dari laman web ini. Namun, bagi memberi peluang untuk ejen Takaful baru untuk memiliki laman web ini, saya bersetuju untuk mengurangkan harga laman web ini bukan setakat RM 20,000 bukannya RM 15,000 tetapi hanya RM 9900 sahaja..

Hanya orang yang dapat melihat potensi perniagaan ini sahaja yang akan berjaya memiliki laman web ini. Hubungi saya sekarang untuk berbincang tentang perpindahan hak milik laman web ini kepada anda.. Hubungi saya di Zul (013 9311396)

p/s: Saya akan mengubah apa sahaja kandungan laman web ini mengikut kehendak anda setelah anda selesai membuat pembayaran nanti…

Share Post Ini: