01

Perlukan Ecommerce Consultant? Sayalah Orangnya!

Anda mungkin memiliki sebuah perniagaan secara fizikal. Berhajat nak melebarkan bisnes anda dengan lebih luas melalui platform Internet. Tapi tak tahu bagaimana dan dimana nak mula.

Anda juga mungkin sedang bekerja makan gaji dan berhajat untuk memulakan bisnes online. Tapi takut tersilap langkah dan rugi beribu-ribu ringgit didalam perniagaan dan kembali balik kepada kerja lama kerana hutang bisnes bertimbun-timbun.

Anda juga mungkin seorang graduan yang baru sahaja tamat pengajian di kampus. Nak cari kerja, tapi takde siapa nak ambik. Hanya berniaga option yang paling masuk akal. Tapi, takde modal nak mula.

Anda semua bertuah kerana saya telah membuka peluang untuk menjadi Ecommerce Consultant peribadi anda!

Saya bukannya nak caj anda beribu-ribu ringgit untuk anda membayar saya untuk membina laman web perniagaan anda. Dengan hanya RM 50 untuk setiap sesi, saya akan guide anda untuk membina sendiri laman web perniagaan anda langkah demi langkah! Wow, RM 50 je? Memang betul. Sebagai Ecommerce Consultant peribadi anda, saya akan guide anda sehingga anda berjaya membina sebuah laman web ecommerce yang berjaya dengan hanya caj RM 50 untuk setiap sesi!!

Tapi saya ni buta IT. Boleh ke buat website sendiri wahai En Ecommerce Consultant?

Pertama sekali, saya akan dedahkan anda dengan platform-platform laman web ecommerce yang sangat mudah untuk dibina oleh Newbie seperti anda. Jika anda boleh gunakan perisian Microsoft Word dan Facebook. Maka, anda dah boleh bina laman web ecommerce anda sendiri dengan guide dari saya.

Bagaimana jika saya tiada modal wahai En Ecommerce Consultant?

Modal perniagaan adalah salah satu faktor yang membantutkan seseorang untuk memulakan bisnes online mereka. Melalui teknik platform Ecommerce Store dan Dropship yang akan saya ajarkan kepada anda, MODAL bisnes anda adalah RM 0.00!!!

Biar betui! Free? Yup FREE!! Tak caya? Join sesi konsultasi saya. Anda pasti terbeliak biji mata!! πŸ˜‰Β  πŸ˜‰Β  πŸ˜‰

Bagaimana pulak kalau saya takde produk nak jual?

Melalui strategi Dropshipping yang akan saya dedahkan kepada anda didalam sesi-sesi Coaching dan Consultation saya, anda tak perlu ada produk pun. Jual produk orang. Mudah bukan?

Tuan plak, apa kelayakan tuan untuk jadi Coach saya?

Saya bukannya ada Phd @ Master Degree didalam jurusan IT. Saya adalah bekas pelajar perniagaan di sebuah universiti biasa di dalam negara. Namun, saya telah memulakan bisnes online sejak tahun 2006 lagi. Saya bermula dengan menjadi Affiliate Marketer. Kemudian beralih kepada Blogger.

Pada tahun 2016 ni, saya sangat Passionate dengan bisnes Ecommerce. Saya mencari guru-guru yang hebat didalam arena ini diluar negara dan menguasai strategi menguasai bisnes Ecommerce ini dalam masa 3 bulan sahaja!

Orders-H3

Dalam masa sebulan sahaja memulakan bisnes Ecommerce ini, Sales berdesup-desup masuk.. Gambar diatas menunjukkan jualan saya dalam masa tak sampai sebulan! Walaupun Sales tak banyak.. Kalau duit masuk hanpir setiap hari macam ni, takkan tak boleh untung lagi kan?

Melalui sesi-sesi coaching yang akan saya ajarkan kepada anda nanti, saya juga akan dedahkan teknik Pemasaran Fb Elite yang saya sendiri guna untuk mendapat pelanggan yang ramai dalam masa singkat sahaja. Cuba tangok gambar dibawah:

Fb-Viral-Organic

Fb-Viral

Kalau anda tengok pada gambar diatas. Share post iklan saya di Fb 68 kali! Ini bermakna, orang memang suka iklan saya tu kan?

Pastu mereka juga tag nama kenalan, saudara dan kawan-kawan mereka untuk berkongsi iklan saya yang sangat luarbiasa pada pandangan mereka! Menarik bukan? Nak tak saya kongsikan kepada anda rahsia ni?

Pakej Lengkap Ecommerce (ECOMMERCE WEBSITE + FB ADS + GOOGLE + EMAIL + BINA DATABASE)

UNTUK SIAPA COACHING INI?

βœ” PENIAGA ONLINE YANG PENING KOS IKLAN MAKIN NAIK
βœ” YANG SUDAH BERNIAGA TAPI NAK TINGKATKAN SALE 300% GANDA
βœ” PENING KOS IKLAN FB/GOOGLE DAH MENINGKAT
βœ” YANG BARU NAK BERNIAGA ONLINE (PENGANGGUR, GRADUAN, SURI RUMAH DLL)
βœ” PENAT LAYAN WHATSAPP, LAST-LAST ORANG TAK BELI
βœ” TAK BOLEH BUAT CLOSING SALE
βœ” PELANGGAN DAH RAMAI, TAPI YANG ‘REPEAT ORDER’ KURANG
βœ” NAK PASTIKAN BISNES BERTAHAN BERTAHUN-TAHUN
βœ” YANG BERNIAGA PRODUK ORG LAIN (DROPSHIP, MLM, WATER FILTER, DLL)
βœ” DAH LETIH STAFF DOK BERENTI
βœ” DAN BANYAK LAGI SEBAB!

Yang penting, kalau anda berniaga, anda WAJIB DAFTAR untuk mengikuti kelas Ecommerce saya ni!

APA YANG ANDA DAPAT DARI SESI COACHING SAYA:

βœ”οΈ KETAHUI DIMANA NAK CARI PRODUK UNTUK DIJUAL DIDALAM KEDAI ONLINE ANDA
βœ”οΈ KETAHUI BAGAIMANA NAK CARI PRODUK-PRODUK YANG HOT DIDALAM INTERNET
βœ”οΈ KETAHUI APAKAH PLATFORM KEDAI ONLINE TERBAIK INTUK ANDA (PILIHAN: PERCUMA / BERBAYAR)
βœ”οΈ KETAHUI BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN KEMPEN IKLAN FACEBOOK YANG PALING EFEKTIF DAN PRODUKTIF (TAKKAN JUMPA TEKNIK RAHSIA NI DILUAR)
βœ”οΈ KETAHUI BAGAIMANA MEMULAKAN PEMASARAN EMAIL
βœ”οΈ KETAHUI BAGAIMANA MEMBINA DATABASE PELANGGAN (DATABASE IS KING) DAN MEMBINA MODEL BISNES YANG MANTOP UNTUK JANGKAMASA PANJANG
βœ”οΈ DAN BANYAK LAGI

Dengan semua penerangan panjang lebar ni, anda boleh nampak sendiri bagaimana saya adalah orang yang terbaik untuk menjadi Trainer, Coach dan Consultant untuk membantu anda membina bisnes Ecommerce anda yang terbukti boleh buat duit!

Sesi Coaching akan diadakan di:

Raudhah Training & Consultancy
Bandar Baru Tunjong, Kota Bharu
Sabtu 10 pagi – 5 petang

Jangan buang masa lagi, hubungi saya sekarang untuk memulakan sesi coaching anda sekarang!

Zul

0139311396

Ecommerce Consultant Peribadi Anda

Share Post Ini: