tm-unifiSudahkan Unifi Kelantan Datang Menggegar Pantai Timur?

Ramai diantara pengguna-pengguna Internet Kelantan tidak sabar-sabar untuk memiliki Unifi Kelantan. Ini kerana sejak bulan April 2013 ini, ramai orang bertanyakan kepada saya bahawa Unifi Kelantan sudah tiba.

Apabila saya mendapat tahu tentang maklumat ini, saya terus memeriksa coverage untuk Unifi Kelantan ini.Namun, setelah memeriksa dengan teliti, sahlah bahawa Unifi Kelantan masih belum tiba. ia hanyalah satu gimik semata-mata yang dibuat sesetengah pihak bagi mengujakan emosi penduduk Kelantan.

Anda boleh periksa Coverage untuk Unifi melalui link Klik Disini

Saya juga membuat tinjauan coverage Unifi di Pantai Tumur ini. Hanya negeri Pahang yang mendapat akses kepada perkhidmatan Unifi ini. Negeri Kelantan dan Terengganu masih tidak memiliki perkhidmatan ini.

Produk lain selain Unifi Kelantan

Namun walaupun TM sibuk dengan memperluaskan coverage Unifi diseluruh Malaysia, TM masih sempat mempromosikan upgrade terbaru untuk pakej Streamyx iaitu Blockbuster Deals 8mbps.

Saya juga teruja dengan upgrade terbaru dari TM ini. Namun pesanan dari saya ialah, jangan ambil pakej 8mbps itu. Ambillah pakej BB Deals 4 mbps. Ini kerana tidak semua tempat akan mendapat coverage 8mbps. Malah, pejabat TM di KB pun tidak dapat coverage untuk 8mbps.

Oleh itu sebelum anda upgrade pakej anda kepada Unifi Kelantan, ambillah pakej BB Deals 4mbps. Speed untuk pakej ini sudah memadai untuk ketika ini sebelum datangnya pakej Unifi Kelantan.

Jika anda berminat untuk upgrade pakej Stramyx anda kepada pakej Blockbuster Deals 4mbps, bolehlah apply melalui Online melalui Link Ini

Setakat ini sahaja, entri kali ini. Apabila Unifi benar-benar tiba di Kelantan saya akan terus memaklumkan disini. Oleh itu, stay tuned..

Jangan lupa daftar Unifi Kelantan disini apabila ia tiba ye!

Share Post Ini: